Ad Bildelar

Sysslar med reservdelar, bilservice, truckar, rekond och ger bra tips och råd för bilen. AD har ett brett sortiment av reservdelar till bilen, vanliga såsom sällsynta bildelar och detaljer. Genom samarbete med ledande leverantörer och varumärken kan de Garantera högsta kvalitet i reservdelar.

 

AD Bilverkstad har välutbildade och skickliga bilmekaniker som har kännedom kring bilmärken och modeller och processen dokumenteras i serviceprotokoll och i din servicebok. Assistansförsäkring ingår alltid vid service. Oavsett om bilen är inlämnad på service, reparation eller inte så är bilen väl skyddad och omhändertagen.

 

AD Truck är ett servicesystem som är uttaget för specifik behandling av lastbilar. Tanken med detta är att ge yrkeschaufförer, åkerier och maskinparker en trygghetskänsla. Precis som annan service får de också reservdelar av bästa kvalitet. För minimalt stillestånd erbjuder denna tjänst leveranser under nattid.

 

För att bilen ska bli ren och fin erbjuds även rekond. AD Rekond ser till att fordonet blir skyddat och underhållet och ser bra ut både på utsidan och insidan. Svanenmärkta produkter används vid bilrekond hos AD.

 

När det handlar om garanti bjuder AD Bildelar på Europagaranti vid servning och reparation. I garantin inkluderas arbete och reservdelar och en två månaders gratis assistansförsäkring som gäller i Sverige. De har verkstäder i 33 olika länder vilket ökar chansen för dig att störa på en auktoriserad bilverkstad.

 

Som sagt ger de även ut tips för hur du lättare kan hantera din bil och även sätt och metoder för hur du kan förenkla din bilkörning. De tar upp problem med infästningar, däckinfo, praktiska tvättråd, lack-info, väginformation och massor av annat.