Hedin Bil

Hedin bil står för försäljning och servar personbilar och lastbilar, begagnade som nya. De erbjuder en mängd olika tjänster. De har anläggningar utspridda på olika platser i Sverige, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. De har tillbehör som förenklar din bilupplevelse såsom alcotest och takbox, service som inkluderar olika prisgarantier och bilar i olika märken som du kan se på hemsidan. Olika villkor ingår i garantierna därför hänvisar vi dig vidare till Hedin Bil hemsida.

 

Stort utbud på begagnade bilar till bra pris. Samtliga bilar är testade och körklara. Privatleasing och komplett billån via carplus.se, försäkring, finansiering och delbetalning på service och reservdelar utlovas för att förenkla ägandet av bilen. Värt att nämna är att detta erbjuds endast så länge du innehar Hedin-kortet. Läs här för info kring Hedin bil-kortet. Beställning av begagnad bil kan göras via deras hemsida eller via ett besök till en av deras verkstäder runt om i landet. Via hemsida ges möjligheten att filtrera biltyp, årsmodell, miltal och pris. Även selektion av växellåda, drivmedel och anläggning m.m kan göras.

 

De erbjuder företagsfordon och tjänstebil där olika erbjudanden ingår beroende vilket bilmärke som väljs. Kontakta Hedin Bil för att få bästa erbjudandet som passar just din situation. Vid köp av nya bilar gäller samma sak som vid köp av begagnade bilar. Antingen åker du personligen till närmsta bilanläggning eller söker dig fram till rätt bil på hemsidan.

 

Om du vill köpa lastbil eller transportbil vägleder hemsidan dig till olika val. Hedin Bil har även ett par supermiljöbilar. De är mycket medvetna om vikten av en miljövänlig bil. Sedan 2005 är Hedin Bil certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Strävan efter en så miljövänlig atmosfär fortsätter hos Hedin Bil. Genom samverkan minskar dess miljöbelastning, genom, hög kompetens och tydlig ansvarsfördelning kan miljöarbetet ske kontinuerligt.